Økologisk og bæredygtig kaffe.

Hvis du ønsker et sortiment af "slow" ristet kaffe fra light til dark eller fantastiske økologisk teer så kontakt os for vejledning af dit kommende sortiment.

Cafe, hotel og Michelin restaurant.

ZoZozial Coffee er leverandør af kaffe til bl.a.:

Hotel Stella Maris - Hotel Christiansminde og Michelin Restaurant Frederikshøj.

ZoZozial er den seriøse partner til din café - Vi vejleder i valg af kaffe til kværnen, og I er velkommen i vores kaffe "laboratorium" hvor vi udvælger, smager, og lærer jer hvordan I tilbereder den ultimative kaffe og den perfekte mælkeskum.

God kaffe på arbejdspladsen er noget som medarbejdere og kunder sætter pris på - og god kaffe mætter smagsansen så man ofte drikker færre kopper, til glæde for virksomheden og medarbejdere.

Kontakt os på telefon 29 47 99 80, eller skriv til os, hvis I ønsker mere info om at blive B2B kunde.

 Et økologisk kafferisteri med holdning

Vi udvælger omhyggeligt kaffebønner fra de bedste kaffeproducerende lande, og laver en risteprofil for hver enkelt kaffetype, som ristes for at få den bedste smag, duft og note frem.

Vi har den holdning at økologisk dyrkede kaffebønner ikke kun er et valg for at sikre, at sprøjtemidler, som forlængst er blevet forbudt i den vestlige verden, ikke havner i vores fødevarer igen.

Og et bevidst valg for at sikre at arbejdere og lokalbefolkning i de kaffeproducerende områder ikke bliver udsat for skadelige sprøjtegifte, samt at sikre at arbejderne arbejder under sikre forhold og får en fair løn.

Derfor er ZoZozial Coffee Roasters FairTrade flocert certificeret under id. 36178

ZoZozial Coffee er en ansvarlig virksomhed med et socialt ansvar. Vi tilstræber os på at formindske vores energi forbrug og CO2 udledning, Derfor får vi strøm fra vindmølle og vi anvender udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler, og involverer os lokalt i samfundet gennem diverse foreninger.